Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Natuurlijk kennen we kaarsen op tafel, op de bar, langs de rand van een zwembad…maar wat nu als u op zoek bent naar en originelere plek om uw kaarsen te plaatsen? Bij Horecakaars zijn we fan van drijvende kaarsen.

Door drijfkaarsen te combineren met bloemen, creëert u een serene en romantische setting. Het flakkerende licht reflecteert subtiel op het water…Wij zien het al helemaal voor ons!

Met name in Aziatische landen wordt veel gebruik gemaakt van kaarslicht op het water. Door kaarsen te combineren met mooie, geurige bloemen ontstaat er een sfeervol geheel. Vanaf nu kunt u dit ook gemakkelijk creëren in uw terras of tuin.

Wanneer u een keer zo’n speciale setting wil creëren, kunt u gebruik maken van speciale drijvende theelichthouders. Zo’n drijfglas is ideaal om te plaatsen in een grote schaal of zinken teil met water en bloemen.

Op zoek naar een andere oplossing? Kies van voor kurk! Dit materiaal blijft gemakkelijk drijven. Een kurken onderzetter is bovendien goed bestand tegen hitte. Veel kleine theelichten blijven sowieso drijven. Test u het binnenkort uit?

 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties