Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bij Horecakaars hebben we verschillende refills. Toch is één van onze favorieten de Q-Lights refill. Niet alleen wij, maar ook veel horecaondernemers zijn fan van deze sfeermakers! Maar wat maakt dit kaarsje nu eigenlijk zo bijzonder?

Refills in ons assortiment

Naast onze huismerk refills en economy refills zijn de gerenommeerde Q-Lights Original Refills te vinden in ons assortiment. Deze kaarsen van vijfsterrenkwaliteit zijn ongekend populair in de horeca. Dat is niet verwonderlijk. Q-Lights Orginal Refills zijn namelijk uiterst praktisch en zuinig. Ze branden in totaal (ongeveer) een etmaal lang. Dat doen ze zo gelijkmatig dat u ze tussentijds zonder problemen opnieuw aan kunt steken. Zelfs als er van de refill nog maar een bodempje rest. Deze refill brandt volledig op!

Kleuren

Wie wordt er niet vrolijk van kleurtjes? Zeker in de lente en zomer mag een vrolijk kaarsje niet ontbreken op tafel. De Q-Lights refills hebben een kunststofhuls. Kunt u een keuze maken? Er zijn namelijk wel 14 verschillende kleuren! Zo creëert u sfeer op maat in een handomdraai!

BESTEL NU!

Mix & Match!

Wist u dat de Q-Lights refills perfect gecombineerd kunnen worden met onze ronde, vierkante en kleine houders. De houders van Horecakaars zijn gemaakt van glas. Kies voor een geribbeld glas voor een speels effect of maak het kaarslicht extra sfeervol met behulp van een gekleurd glas.

Productinformatie & beschikbaarheid

De Q-Lights Refills bij Horecakaars zijn verkrijgbaar met 14 kleuren kunststofhuls. Ze branden (ongeveer) 24 uur. Horecakaarsl biedt u ook economy refills aan met een brandduur van 20 uur. Horecakaars kan direct alle refills uit voorraad leveren! 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties