Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Kaarsen zorgen voor licht en sfeer, waar ze ook staan. Op tafel, op de bar, op het terras: alles kan! Zeker met veelzijdige kaarsen zoals theelichten of refills kunt u alle kanten op. Bij Horecakaars hebben we het vaak over het creëren van een geweldige sfeer op tafel…maar wat dacht u van een wand vol sfeervol kaarslicht?

Kandelaar aan de muur
Plaats een kandelaar aan de muur voor een subtiel effect. Of pak groots uit en creëer een indrukwekkende, luxe uitstraling. U maakt het zo modern of nonchalant als u zelf wilt. 

Planten-power
Wilt u het eens helemaal anders doen? Maak dan een mooie combinatie van kaarsen en planten of bloemen. Dat kan heel gemakkelijk door bijvoorbeeld houten planken te combineren met kleine vaasjes, potjes en kaarshouders. Zo laat u uw muur opvallen en genieten gasten van een geweldige sfeer!

Spa
Dacht u dat u in uw spa of wellness-ruimte geen plek had voor kaarsen? Dan hebt u het mis! Door de kaarsen aan de muur te plaatsen ontstaat er een prachtig rustgevend effect, terwijl de kaarsen niet in de weg staan terwijl u of uw gasten rondlopen.

 

Aan de slag!
Zin om zelf aan de slag te gaan met deze sfeervolle wanddecoratie? Maak dan de cementen theelichthouder (hierboven afgebeeld) voor aan uw muur. Lees hier de instructies stap voor stap.

(Beeldmateriaal via Pinterest)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties