Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Onze moderne dinerkaars laat zich gemakkelijk combineren. Dat komt natuurlijk door de prachtige kleuren ivoor en wit. Deze kaars ondersteunt ieder interieur en brengt een hoop gezelligheid aan tafel met zich mee. Creëer een moderne maar smaakvolle setting op de tafels in uw horecazaak en laat uw gasten genieten van de geweldige sfeer die uw interieur uitstraalt. Iets bijzonders doen met deze dinerkaars? Dan is deze kaarshouder een goed idee:

Kaarshouder voor moderne dinerkaars Kaarshouder voor moderne dinerkaars

Alles wat u nodig hebt zijn een aantal oude vorken en stevig touw. Nadat de vorken gebogen zijn, kunt u ze bij elkaar binden om ze op hun plek te houden. Gebruik eventueel wat lijm om het geheel te verstevigen.

Twaalf uur sfeerlicht
Bijkomend voordeel van deze kaarsen is dat deze nieuwe dinerkaars maar liefst twaalf uur brandt. Zo kunnen uw gasten genieten van het geweldige sfeerlicht en geniet u van een zorgeloze avond. U heeft geen omkijken meer naar de sfeerverlichting in uw zaak, die is met de dinerkaarsen namelijk geregeld!

Styling
Dat deze dinerkaars op vrijwel iedere tafel past, wist u inmiddels waarschijnlijk al. Kunt u toch nog wel wat inspiratie gebruiken voor tafeldecoratie? Wij verzamelden de mooiste opties!

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties