Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Een nieuw seizoen gaat vandaag van start. Na de herfst en winter, die eindeloos leken te duren, kunnen we vanaf nu weer genieten van langere avonden en gezellig buiten zitten. In de lente en zomer mogen buitenkaarsen dan ook niet ontbreken!

Prachtige verlichting voor buiten
Eigenlijk zijn buitenkaarsen niet aan één seizoen gebonden. In de zomer zitten we het liefst tot in de late uurtjes buiten en in de winter is het de ideale manier om uw terras of entree prachtig te verlichten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een lamp, maar er gaat niets op tegen het prachtige fonkelende licht van een kaars.

Onze kaarsen kunnen tegen een stootje
Bij Horecakaars zoeken we de buitenkaarsen voor ons assortiment zorgvuldig uit. Een buitenkaars moet tegen een stootje kunnen, in Nederland kan het weer namelijk ineens omslaan. Onze buitenkaarsen gaan dan ook niet meteen uit bij een zuchtje wind of een drupje regen.

Buitenkaarsen van Horecakaars
Buitenkaarsen zijn er in alle soorten en maten: van kleine citronellakaars tot een fakkels. Naast de bekende Low Boys, die we vaak terugzien op terrastafels bij verschillende horecazaken door heel Nederland, hebben we ook een speciale selectie buitenkaarsen.

Geen terras
Heeft u geen terras, maar wilt u toch voor sfeervolle buitenverlichting zorgen? Plaats dan verschillende kaarsen rondom uw entree. Zo vinden uw gasten of bezoekers gemakkelijk de weg naar binnen. De buitenkaarsen bij uw entree staan bijzonder gastvrij en gezellig.

Groot en rustiek
Op de tafels van uw terras of binnentuin hebben we bij Horecakaars drie verschillende maten lantaarn kaarsen. Deze ivoren kaarsen zijn er in het klein (40 branduren), middel (90 branduren) en groot (170 branduren).

Natuurlijk spreekt het voor zich, maar de gezelligste terrassen zijn het drukst bezocht. En sfeer op uw terras begint met kaarsen. Met deze lantaarnkaarsen creëert u niet alleen een echte eyecatcher, maar u bent ook gegarandeerd van úren sfeerverlichting. Zeker met de ivoren kleur zijn deze grote lantaarnkaarsen een neutrale, sfeerverhogende keuze. Voor extra sfeer wisselt u deze mammoet onder de kaarsen af met kleinere theelichten.

Vurige sfeer
Wilt u iets meer pit dan een sereen vlammetje? Kies dan voor de Firelight of vlamschaal van Horecakaars. Deze buitenkaarsen zorgen voor een unieke sfeer.

Met Firelight van Horecakaars.nl trakteert u uw gasten op een uitbundig vuur. Warmte, vrolijkheid en gezelligheid zijn gegarandeerd met deze vlammende sfeermaker op uw terras. Een ‘emmer vol vuur’ staat gul en gastvrij. Firelight is een aanrader voor kille winteravonden, maar ook nu -in de prille lente- is deze kaars een geweldige keuze. De onstuimige vlam geeft uw terras of tuin een behaaglijke, betoverende gloed en staat daarmee garant voor uren sfeer.

Met de vlamschalen van Horecakaars.nl wanen uw gasten zich op een Mediterraan terras. De terracotta schalen met ivoorkleurige kaars zijn sfeermakers bij uitstek. Ze zorgen voor een smaakvolle, intieme ambiance met een vleugje Provence. De vlamschalen zijn ook een succes bij uw entree. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties