Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wanneer u kaarsen bij Horecakaars.nl bestelt, bent u vrijwel altijd goedkoper uit dan wanneer u naar de groothandel rijdt. Hoe dat kan? Door scherp in te kopen, een strakke planning en een efficiënte organisatie.

Prijsvoordeel

Goede kaarsen hoeven niet duur te zijn! Dat is wat Horecakaars.nl dagelijks bewijst. Wij zorgen ervoor dat horecazaken goede én goedkope kaarsen kunnen bestellen. Dat doen we door een efficiënte organisatie en grootschalige inkoop. Horecakaars heeft altijd de scherpste prijs door grootschalige inkoop bij verschillende Europese fabrikanten.

Dat onze kaarsen goedkoop zijn, wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Sterker nog: bij Horecakaars staat de kwaliteit van een kaars altijd op nummer 1! Voldoet een kaars niet aan onze verwachtingen? Dan vindt u deze niet terug in ons assortiment.

Staffelkorting

Grootverbruikers van kaarsen krijgen nóg meer korting bij Horecakaars. Speciaal voor hen is er namelijk de staffelkorting. Hoe groter uw bestelling is, hoe meer u bespaart. Wist u dat u zo tot wel 60% kunst besparen op de originele prijs? Ideaal voor restaurant- en hotelketens, maar ook de horecaondernemers met flink wat opslagruimte.

Bij Horecakaars weten we hoe druk u als horecaondernemer bent, en dat u niet altijd tijd heeft om bezig te zijn met kaarsen. Toch weet u als geen ander dat kaarsen de sfeer in een horecazaak bepalen. Bij Horecakaars denk we graag met u mee. Daarom kunt u vanaf nu een groot aantal kaarsen bestellen voor een extra voordelige prijs. Twee vliegen in één klap dus: een flinke voorraad kaarsen die zorgen voor een sfeervolle zaak én een super voordelige prijs.

Snelle levering

Onze kaarsen worden uit voorraad geleverd. Dit zorgt ervoor dat bestellingen binnen 24 uur worden verzonden. Zo heeft u uw kaarsen altijd snel binnen en is de sfeer binnen no-time op pijl! Bij Horecakaars plannen we slim, waardoor u en uw klanten genieten van de nieuwste kaarsen. Bovendien worden al onze bestellingen vanaf €49,95 franco geleverd.

Voor iedereen

Horecakaars vindt dat iedereen moet kunnen genieten van kaarsen. Daarom hanteren wij geen minimum orderbedrag. Of u nu een klein doosje bestelt of een complete pallet; bij Horecakaars is alles mogelijk.

Wekelijkse aanbieding 

Anne Floor heeft iedere week een spectaculaire aanbieding! Zo maakt u voor een voordelige prijs kennis met nieuwe producten, of bestelt u uw favoriete product tegen een lagere prijs. Ook aanbiedingen ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties