Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Het interieur van uw horecazaak staat grotendeels vast. Dat begrijpen we bij Horecakaars maar al te goed. Toch kunt u met kleine accessoires zorgen dat uw interieur helemaal aansluit op de laatste trends. We vertellen u daarom graag welke kleuren het helemaal gaan maken in de herfst van 2016!

In het najaar en de winter van 2016-2017 staan in het teken van blauw. Deze sterke kleur straalt harmonie en optimisme uit. Een fijne kleur dus!

De koele, rustige kleur doet denken aan de strakblauwe luchten die we in de zomer zien. Toch komen er in de herfst ook meer blauwe pasteltinten en grijstinten terug in het interieur.

De neutrale, aardse kleur die we dit najaar veel terug zullen zien is taupe. Met name de warme variant van deze kleur wordt veel gebruikt. Het is tijdloos en laat zich gemakkelijk combineren, dus u kunt er alle kanten mee op! Taupe en grijs worden steeds populairder en vervangen het zwart. De zachtere kleuren kunnen ook gecombineerd worden met het ‘harde’ zwart.

Volgens Pantone kunnen we dit najaar ook veel rood verwachten. Maar de kleuren die we terug zullen zien zijn verfijnd en zacht. Een warme, diepe koraalkleur en oudroze zullen de boventoon voeren.

Natuurlijk mogen de échte herfstkleuren ook niet ontbreken. Mosterdgeel, een warme kleur bruin en diepe groentinten staan ook dit jaar weer in veel tijdschriften als ‘de kleuren van 2016’.

Volgens Pantone hebben de kleuren van het najaar één ding gemeen: het zijn kalmerende kleuren. Koele maar sterke kleuren stelen de show en stralen kalmte uit. De sereniteit is iets waar veel mensen naar op zoek zijn, vandaar dat we deze kleuren veel terug zullen zien de komende maanden. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties