Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Het is tijd om de zomer te vieren! Dat doen we bij Horecakaars het liefst door gebruik te maken van veel uitbundige kleuren.

Zomerse kaarsen combineren
Deze week zijn daarom onze Economy Refills in de aanbieding. Deze topkaarsen zijn verkrijgbaar in zeven zomerse kleuren. Combineer deze vrolijke kaarsen met mooie bloemen op uw tafels om de zomerse sfeer compleet te maken! De zomer is het perfecte seizoen om zomerse bloemen op tafel te zetten. Maar welke bloemen horen nou eigenlijk echt bij de zomer?

Groot boeket of bescheiden bloem
Of u nu een uitbundig boeket hebt staan of iedere tafel voorziet van een klein vaasje met één bloem, mensen zijn dol op bloemen. De fleurige sfeermakers staan bovendien prachtig naast uw kaarsen op tafel. Zo combineert u nog meer kleur!

Zomerbloemen
Een typisch voorbeeld van mooie zomerbloemen zijn rozen. In de zomermaanden worden rozen in de buitenlucht gekweekt. Met rozen zet u een romantische sfeer neer. Bovendien is deze bloem in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u volop kunt combineren. Het is dé ultieme zomerbloem: de zonnebloem. De felle gele kleur doet denken aan de langgerekte velden vol zonnige bloemen. Door z’n grote is de zonnebloem een echte blikvanger! Ook ridderspoor is een bloem die we veel in de zomer zien, samen met de hortensia. Deze mooie, volle bloem zorgt voor een zomerse sfeer.  

bloemen kaarsen horeca bloemen kaarsen horeca bloemen kaarsen horeca

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties