Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Hoewel de zomer lange avonden kent, blijven mensen in deze tijd van het jaar ook vaak want langer natafelen of borrelen. Een mooie sfeerverlichting met kaarsen is dan een echte toevoeging! Kaarsen mogen niet ontbreken op een sfeervolle, zomerse tafel. Kies voor vrolijke kleuren of juist voor helder wit voor een zonnig tafereel.

Bij Horecakaars hebben we ook prachtige buitenkaarsen, speciaal voor het seizoen. Zo is uw terras in een mum van tijd klaar voor zwoele zomeravonden! Wij hebben de mooiste buitenkaarsen voor u op een rijtje gezet. 

vlamschaal kaars horecaVlamschaal
Met de vlamschaal wanen uw gasten zich op een Mediterraans terras. De terracotta schaal met ivoorkleurige kaars is een echte sfeermaker! Deze kaars zorgt altijd voor een smaakvolle, intieme ambiance met een vleugje Provence. De vlamschalen zijn ook een succes bij uw entree. Kaarslicht verwelkomt uw gasten op een behaaglijke manier.

Bestel de vlamschaal hier!

 

horeca kaars buiten lantaarnLantaarnkaarsen
Natuurlijk spreekt het voor zich, maar de gezelligste terrassen zijn het drukst bezocht. En sfeer op uw terras begint met kaarsen. Zet eens een lantaarn bij uw ingang of op een centrale plek en merk het verschil. Met deze grote lantaarnkaarsen creëert u niet alleen een echte eye-catcher, maar u bent ook gegarandeerd van úren sfeerverlichting. Onze grootste lantaarnkaars zorgt voor wel 170 uur sfeerverlichting. Zeker met de ivoren kleur zijn deze grote lantaarnkaarsen een neutrale, sfeerverhogende keuze.

Bestel onze grote lantaarnkaarsen hier! Of kies voor onze middelgrote lantaarnkaarsen of kleine lantaarnkaarsen.
 

buitenkaarsen horeca zomer


Firelight

De Firelight zorgt voor een uitbundig vuur. Warmte, vrolijkheid en gezelligheid zijn gegarandeerd met deze vlammende sfeermaker op uw terras. Door de onstuimige vlam ontstaat er een rustiek effect en geeft u uw terras een behaaglijke, betoverende gloed. Bovenal is de Firelight een uniek product, waarmee u een verpletterende indruk zult maken op al uw gasten.

Bestel de Firelight hier!

 

 

 

 

buitenkaarsen horeca zomer

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties