Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wordt er weer ouderwets meegedaan aan het koekhappen, zaklopen dit jaar tijdens Koningsdag in uw gemeente? Dan moet uw horecazaak natuurlijk ook in stijl aangekleed zijn! Alleen zo kunt u aan de feestvreugde deelnemen. Bij Horecakaars helpen we u graag een handje bij de voorbereidingen. Daarom hebben we onze mooiste oranje kaarsen op een rijtje gezet. Om het helemaal compleet te maken, hebben we natuurlijk ook rode, witte en blauwe kaarsen.

Low Boys
Of het mooi weer wordt op 27 april weten we nog niet zeker. Gelukkig kunnen onze Low Boys zowel binnen als buiten staan. Met deze populaire kaars sla je de plank nooit mis. En het mooiste? De Low Boys zijn er niet alleen in het oranje, maar ook in het rood, wit en blauw. Een geweldige sfeer gegarandeerd!

Refills
Fan van onze refills? Het topmerk Q-Lights heeft refills in de kleuren van de Nederlandse vlag. Ideaal voor Koningsdag! Heeft u er een paar over? Dan staan deze kleuren ook los van elkaar prachtig op uw tafels. De Q-Lights zijn verkrijgbaar in rood, wit, blauw en oranje. 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties