Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Als horecaondernemer komt u ongetwijfeld wel eens oud keukengerei tegen. Of uw lepels, mixers en raspen zijn nodig aan vervanging toe. Natuurlijk kunt u het weggooien of naar een kringloopwinkel brengen, maar bij Horecakaars hebben we nog wel een ander idee!

Natuurlijk gebruiken wij oud keukenmateriaal om er sfeerverlichting van te maken met behulp van onze kaarsen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze theelichten, refills of stompkaarsen.

Garde
Heeft uw garde zijn beste tijd gehad? Gooi hem niet weg! In combinatie met een theelichte en een lint heeft u in een handomdraai een fraaie kaars. Ideaal voor een horecazaak met open keuken.

 

Soeplepel
Een mooie gebogen lepel doet prima dienst als kaarshouder. Hang ze aan hun handvat op of bevestig ze op een plankje.

 

Rasp
Een rasp is van zichzelf natuurlijk al de ideale kaarshouder. Alle kleine openingen laten het licht van de kaars prachtig door. Of je nu een roestig oud exemplaar gebruikt of een nieuwe rasp een likje verf geeft; het kan allemaal!

 

Blik
Iedere horecaondernemer gooit regelmatig blikjes weg. Zonde, want met een beetje creativiteit maak je er een leuke kaarshouder van. Een kandelaar die perfect past in een horecazaak! Hogere blikjes zijn ook te gebruiken als vaasje of bestekhouders!

 

Heeft u nog een creatief idee? Laat het ons dan weten!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties