Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Deze week introduceren we een nieuwe refill: de warm witte Q-Light! Van witte muren tot witte meubels…Wit is al jaren mateloos populair in het interieur. Het is voor veel horecazaken dan ook een bepalende kleur. Het gebruik van wit schept namelijk licht en ruimte. 

Toch vinden veel horecaondernemers wit ook een ietwat saaie kleur. Onterecht, vinden we bij Horecakaars! Met wit kan namelijk enorm veel warmte en sfeer gecreëerd worden, het moet alleen op de goede manier ingezet worden. Met onze warm witte Q-Light komen we alle liefhebbers van deze prachtige tint alvast tegemoet. Deze kaars straalt namelijk letterlijk en figuurlijk warmte uit! Benieuwd hoe u met wit toch een warm interieur kan creëren? Wij zetten een aantal tips op een rijtje!

Ga voor de juiste tint
Het lijkt voor de hand liggend, maar niets is zo belangrijk als een goede tint wit! Na een bezoekje aan de lokale verfwinkel wordt al snel duidelijk dat er ontzettend veel verschillende tinten wit zijn. Een belangrijk onderscheid is het verschil tussen de koelere en warme tinten. De koele tinten neigen meer naar het blauw of grijs, terwijl warme wittinten iets geels in zich hebben. Een sfeervolle, witte kleur die het geheel niet steriel laat lijken? Ga dan voor een warme kleur wit. 

Combineer met andere kleuren
Of wit nu gecombineerd wordt met andere tinten wit of juist met knalkleuren…wit laat zich met alles combineren! Dat maakt het ook meteen een gemakkelijke kleur. Met wit als basis is het eenvoudig om de laatste trends bij te houden; u hoeft namelijk alleen de accessoires aan te passen naar de nieuwste trendkleur!

Juiste verlichting
Een wit interieur koel? Niet met de juiste verlichting! Kaarsen geven natuurlijk altijd een prachtige warme gloed in ieder interieur, maar u zult ongetwijfeld ook lampen in uw zaak hebben. Gebruik daarom altijd een mooie warme kleur voor uw spotjes, lampen en kaarsen en u hoeft nooit meer te twijfelen over de sfeer in uw zaak!

Verschillende materialen
Heel veel wit kan saai worden wanneer er niet genoeg variatie in het interieur zit. Gelukkig laat wit zich met vrijwel alles combineren. Dit jaar zijn natuurlijke materialen zoals hout, wol en nepbont. Uw interieur zal meteen een Scandinavisch look krijgen. 

Contrast
Omdat een witte basis vaak voor een strak interieur zorgt, kunt u volop combineren met speelse vormen. Dit compenseert het gebrek aan opvallende kleuren in no-time! Contrast is zeer belangrijk in een wit interieur, dus combineer naar hartenlust. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties