Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Zoals de mode verandert, zijn er ook ieder jaar weer nieuwe interieurtrends. Gelukkig voor u als horecaondernemer veranderen interieurtrends lang niet zo snel als modetrends. Daarom zullen we in 2016 ook nog veel trends uit 2015 terugzien. Het is dus absoluut niet nodig om uw interieur volledig aan te passen. Maar, met een paar kleine accessoires maakt u uw interieur helemaal hip in 2016. De interieurtrends voor 2016 zijn een half jaar geleden al aangekondigd op beurzen, in bladen en in sommige winkels. Maar nu is de perfecte tijd om er ook echt iets mee te gaan doen!

Ronde vormen

De afgelopen jaren zagen we veel strakke lijnen en vierkante vormen. Maar vorig jaar kwamen de ronde vormen al steeds meer terug in het interieur. Dit jaar zijn ronde, ovale vormen niet meer weg te denken! Een voordeel voor iedereen met een kleine ruimte, want ronde vormen geven ieder interieur iets extra's. Deze zachte, speelse vormen brengen bovendien contrast aan in het interieur. Bij deze ronde vormen passen onze Low Boys perfect! Of kies voor de ronde houders voor refills, waar uw gasten zich meteen bij thuis zullen voelen.

Pasteltinten

Natuurlijk komen pasteltinten bijna ieder voorjaar weer terug, maar de zachte kleuren mogen dit jaar iedere maand gebruikt worden. Door zachte kleuren te combineren met prachtig reliëf en metaal zoals goud, zilver of koper ontstaat er een speels effect. De nieuwe refills van Q-Lights passen perfect in deze trend, maar Horecakaars.nl heeft ook verschillende trendy kleuren voor houders in het assortiment. Met name in onze combinaties van kleine houders en refills vindt u prachtige pastelcombinaties!

Natuurlijk

Deze trend stamt uit 2015 en wordt dit jaar weer opnieuw ingezet. Veel planten en kleuren uit de natuur zoals groen en aqua. In combinatie met hout, wol en stof wordt dit een onweerstaanbare combinatie. We hebben verschillende dinerkaarsen die perfect binnen deze trend passen. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties