Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De afgelopen weken gaven we u al enkele tips op het gebied van kerstdecoratie. Inmiddels zal uw zaak vast in kerstsfeer zijn aangekleed. En of het nu één groot kerstparadijs is of u slechts een klein kerstboompje heeft staan; kaarsen mogen écht niet ontbreken in uw zaak. Kaarslicht maakt de sfeer pas echt compleet. Om het u gemakkelijk te maken, lichten we de mooiste kaarsen uit ons assortiment uit. Door onze snelle levering hebt u ze binnen no-time binnen en is de kerstsfeer in uw horecazaak compleet. 

Goud en zilver 
Geen van onze kaarsen is zo gepast voor de feestdagen als onze gouden en zilveren dinerkaarsen. Ook na de kerst zijn deze kaarsen nog prachtig (en zeker te gebruiken met alle nieuwjaarsactiviteiten). De verfijnde kleur van deze fraai vormgegeven kaarsen geven uw zaak het cachet dat uw zaak nodig heeft tijdens de feestdagen! Laat uw gasten genieten van een stijlvolle omgeving en laat uw interieur stralen door middel van deze geweldige kaars. 
- Dinerkaars goud
- Dinerkaars zilver

Rood en groen
Dé klassieke kerstkleuren kunnen niet ontbreken in het assortiment van Horecakaars.nl. Deze kaarsen zijn van het geliefde merk Q-Lights. Omdat ze zeven uur branden, zullen uw gasten de hele avond kunnen genieten van deze mooie dinerkaars in het midden van de tafel. Door de brandeigenschappen van dit product zal de kaars mooi en gelijkmatig opbranden. 
Dinerkaars dennengroen 
- Dinerkaars kerster rood

Firelight
Laat voorbijgangers genieten en lok ze moeiteloos binnen! Nu het kouder is en de terrassen niet meer vol zitten is het belangrijk om uw exterieur toch sfeervol aan te kleden. Dit kan haast niet beter dan met het uitbundige vuur van de Firelight. De warmte en gezelligheid stralen van deze sfeermaker af. De betoverende gloed zal een geweldige indruk maken op uw gasten. 
- Sfeervolle firelight

Theelichten
Theelichten zijn universeel en gemakkelijk te gebruiken. Omdat er veel houders beschikbaar zijn is het een ideaal kaarsje om sfeer mee te maken. Maar nu de avonden langer zijn zult u ongetwijfeld uw theelichtjes moeten vervangen in de loop van de avond. Maar niet met onze jumbo theelichten! Deze branden namelijk zeker tien uur, waardoor u en uw gasten de hele avond onafgebroken genieten van geweldig sfeerlicht. 
- Jumbo theelichten 

Refills
Onze refills zijn nog altijd ontzettend populair in de horeca. Omdat ze in vele kleuren verkrijgbaar zijn kan de sfeer altijd op uw interieur aangepast worden. Hebt u onze kleine houders al eens gezien? 
Kleine sfeermakers

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties