Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bent u ook zo'n fan van onze dinerkaarsen? De gotische kaarsen van Horecakaars.nl doen in elk opzicht recht aan deze tijdloze klassieker. Gemaakt met ouderwets vakmanschap en verkrijgbaar in verschillende kleuren, kan er eigenlijk eindeloos gecombineerd worden. Maar omdat de dinerkaars een klassieker is, worden ze vaak ook in traditionele kandelaars geplaatst. Niet iedere horecaondernemer is fan van deze stijl. Wat nu als je een veel stoerder interieur hebt in uw zaak, met industriële accenten? Dan hebben we de perfecte oplossing voor u gevonden! 

Met deze kaarshouders kunt u uw gasten laten genieten van de stijlvolle uitstraling die gotische kaarsen hebben, en toch uw eigen stijl behouden. Bij Horecakaars.nl hebben we dinerkaarsen in allerlei kleuren. Bij de industriële betonhouders passen eigenlijk alle kleuren, dus combineer zoveel als u wilt!

Om deze houders te maken heeft u alleen dinerkaarsen, danonecupjes en snelcement nodig. Giet het snelcement in de danonecupjes en steek een stukje oude dinerkaars in het cement. Laat dit uitharden en verwijder hierna de kaars en het cupje. Schuur de randen een beetje bij en klaar is uw industriële kaarshouder! Vindt u de kaarshouder zo een beetje saai? Dan kunt deze natuurlijk nog opleuken met verf of ander materiaal. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties