Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bij Horecakaars.nl vinden we de mening van onze klanten erg belangrijk. We waarderen iedere feedback, die we regelmatig mogen ontvangen, dan ook zeer. Maar we vinden het ook belangrijk zo nu en dan in de cijfers te duiken en te peilen of onze klanten ook nog wel écht tevreden zijn. Nu we alweer halverwege 2015 zijn, besloten we dit weer eens te doen. Hoewel we al een vermoeden hadden zijn we positief verrast over de uitkomst. En omdat we dit aan jullie te danken hebben, delen we onze bevindingen graag met u!

Het afgelopen jaar heeft maar liefst 51 procent van de klanten een herhaalbestelling geplaatst. Iedere klant die meerdere keren bij Horecakaars.nl bestelt geeft ons indirect het grootste compliment dat we kunnen krijgen. De service, snelheid en kwaliteit van onze producten bevalt deze klanten namelijk zo goed dat ze een tweede, derde, vierde keer (en ga zo maar door) bestellen bij Horecakaars.nl. Daarnaast is het aantal klanten ook nog eens verdubbeld sinds vorig jaar! Het idee dat we al deze horecaondernemers hebben mogen voorzien van prachtig kaarslicht in hun zaak brengt een glimlach op onze gezichten. Denk maar eens aan de eindeloos gezellige dagen waar gasten genieten van een hapje en drankje in een sfeervolle omgeving…

Maar niet alleen het aantal klanten en herhaalbestellingen is gegroeid, ook de ordergrootte groeit gestaag. Zet u meer kaarsen in uw horecazaak of legt u een voorraad aan, bang om zonder te komen zitten? Dat weten we bij Horecakaars.nl natuurlijk niet, maar we zijn erg blij dat u (net als wij) weet hoe sfeerbepalend mooie kaarsen zijn! Ook op het terras wordt steeds meer gebruik gemaakt van kaarslicht om een gezellige sfeer te creëren tijdens mooie zomeravonden. Onze ijzersterke Low Boys winnen dan ook aan terrein. Deze topper kan namelijk zowel binnen áls buiten geplaatst worden.

We zijn er blij het het in ons gestelde vertrouwen als uw online groothandel in kaarsen en kijken uit naar uw volgende bestelling!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties