Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bij Horecakaars.nl zijn we blij met al onze klanten. We hopen iedere horecazaak, van hotel tot restaurant en van café tot wijnbar, sfeervoller te kunnen maken met onze kaarsen. De reacties die we de afgelopen periode terugkrijgen zijn dan ook hartverwarmend. Dit keer ontvingen we een reactie van een wel heel bijzonder restaurant: Pure C in Cadzand. 

Het concept van Pure C werd bedacht door Sergio Herman, een van de beste chefkoks van de lage landen. Met Pure C wilde hij een plek creëren waar hij zelf graag zou komen. Ingrediënten van de beste kwaliteit, geweldig eten en een sfeervolle ambiance. Voor de inrichting deed Sergio Herman inspiratie op in Ibiza. Het beachclubgevoel, waar relaxen en klasse samenkomen, wordt meteen duidelijk wanneer gasten bij Pure C binnenkomen. Daarbij staat de zee centraal, zowel in het menu als in het interieur. Met uitzicht op de duinen en een open, maar intieme sfeer genieten gasten hier iedere keer weer van de losse en ontspannen sfeer. Dat het concept van Pure C geslaagd is blijkt wel uit de boekingen en de Michelin ster die het restaurant heeft mogen ontvangen.

Bij Horecakaars.nl zijn we erg blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan deze sfeer bij Pure C in de vorm van intiem, warm en gezellig kaarslicht. We ontvingen van Pure C de volgende reactie:

"De service van Horecakaars.nl is professioneel en accuraat. Bestellingen worden op tijd en in de juiste hoeveelheden geleverd. Eenmaal waren er twee onbruikbare, kapotte kaarsen bij de bestelling, maar deze beschadiging werd meteen correct opgelost." 

Meer weten over Resto Bar Pure C? Bekijk dan hun website.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties