Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Goed nieuws voor al onze horecaondernemers op de Waddeneilanden; er geldt geen extra toeslag meer voor verzending naar dit gebied! De vijf eilanden zijn ongekend populair onder toeristen.

Zij steken graag de Waddenzee over om te genieten van de prachtige natuur, het geweldige strand en het ontspannende eilandgevoel. Niet gek dus dat hier steeds meer horecagelegenheden te vinden zijn. En al die prachtige strandtenten, restaurants en cafés verdienen natuurlijk de prachtigste sfeerverlichting.

Voorheen gold een bijzonder verzendtarief naar bedrijven die gevestigd zijn op de Waddeneilanden. Dit kwam doordat de maatschappij die de distributie verzorgt een bijzonder tarief hanteerde. Inmiddels levert Horecakaars.nl, net als voorheen al het geval was door heel Nederland, ook aan de Waddeneilanden bestellingen vanaf € 49,95 zonder bijkomende kosten geleverd. Hoe groot uw bestelling ook is, wij leveren het! Alle artikelen worden bovendien uit voorraad geleverd en binnen 24 uur verzonden.

Dus, heeft u een horecazaak op de Waddeneilanden (of ergens anders in Nederland), fleur uw terras of interieur dan op met prachtige kaarsen van Horecakaars.nl. Of het nu gaat om de kleurrijke refills voor binnen of de gezellige buitenkaarsen, wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties