Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De bomen staan in bloei, de temperatuur stijgt (zo nu en dan) en de lammetjes rennen vrolijk door de wei: het is duidelijk lente! Mensen trekken erop uit en genieten van dit seizoen. Waar je ook kijkt, mensen toveren spontaan een glimlach op hun gezicht. Is het de temperatuur, zijn het de blaadjes aan de bomen of misschien wel de vrolijke kleuren die je overal ziet?

Hoe kan het ook anders: de reden dat we beter in ons vel zitten in de lente en zomer heeft te maken met licht, zo verklaart psychologe Roos Woltering. In dit jaargetijde maken we meer vitamine D aan omdat de zon zich meer laat zien. En nu de natuur in bloei staat en de vrolijkste kleuren laat zien, kunt u deze vrolijke kleuren ook naar binnen of op uw terras halen! Zo creëert u lente in uw eigen horecazaak, zelfs op een minder mooie dag.

Bij Horecakaars.nl hebben we kaarsen in allerlei vrolijke kleuren. Met name de keuze in Low Boys en refills is geweldig. Zet bijvoorbeeld de prachtige limegroene Low Boys op uw terras, de frisse aquablauwe refills op uw tafels of de lieflijke roze kaarsjes op de bar. De trends dit voorjaar zijn luchtig en transparant, met veel pasteltinten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zeekleuren (blauw en groen) en aardekleuren (oranje en rood). Maar de échte trendkleur van 2015? Dat is geel. Een van de gele toppers uit het assortiment van Horecakaars.nl is toch wel, zeker voor de zomer, de gele Low Boy. Omdat deze kaars geschikt is voor zowel binnen als buiten, kan deze overal geplaatst worden. Ideaal voor het Nederlandse klimaat!

De invloed die kleuren en licht hebben op het humeur van mensen weet Horecakaars.nl met kaarsen perfect te combineren. Haal de lente dus in huis en geniet van vrolijke gasten in uw zaak.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties