Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Grote, kleine, gekleurde en fotokaarsen: ze bestaan allemaal. Dat er zo'n groot aanbod in kaarsen is, is ook niet zo vreemd. Kaarsen spelen namelijk al vanaf de 14e eeuw voor Christus een grote rol in het leven van mensen. Hoewel het gebruik door de jaren heen natuurlijk is veranderd van voornaamste lichtbron tot sfeerverlichting, zijn we allemaal opgegroeid met het gebruik van kaarsen.

Chique eenvoud
Waar denkt u aan als u het woord 'kaars' hoort? Bij Horecakaars.nl denken wij, ondanks dat we ze al in alle vormen en maten hebben gezien, meteen aan de klassieke stompkaars. Deze cilindervormige kaarsen met een platte kop worden al eeuwenlang in deze vorm gegoten en zijn daarom dan ook de klassieker onder de kaarsen. Hoewel de stompkaars erom bekend staat in allerlei kleuren verkrijgbaar te zijn, hebben we er bij Horecakaars.nl voor gekozen deze kaars aan te bieden zoals hij hoort te zijn. Ivoorkleurig, de kenmerkende vorm en van goede kwaliteit. Zo zijn deze kaarsen het toonbeeld van chique eenvoud...ook in uw horecazaak!

Combineer en creëer sfeer
Deze kaarsen zijn een echte toevoeging in menig interieur. Ze zijn robuust en sfeervol tegelijk. Met hun zachte kaarslicht verlichten ze iedere horecazaak en maken er een zeer prachtig geheel van. Natuurlijk kunt u ze los plaatsen, maar wist u dat ze ook prachtig staan in een vaas of schaal? Combineer naar hartenlust met verschillende accessoires en creëer de sfeer die precies bij uw interieur past. Zo maakt u de kaars helemaal eigen.

Urenlang kaarslicht
​Hoewel we verschillende afmetingen van deze prachtige kaars hebben, is deze week de stompkaars van 12x10 centimeter in de aanbieding. Deze toppers branden maar liefst 65 uur lang! Voor € 12,49 haalt u zo'n 260 uur aan geweldig kaarslicht in huis. Geniet dus extra voordelig van deze tijdloze, klassieke kaars en creëer een geweldige sfeer in uw horecazaak. 

Profiteer nu van deze aanbieding!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties