Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De Q-Lights Refills, te vinden in het assortiment van Horecakaars.nl, zijn ongekend populair onder horecaondernemers. Dat is ook niet gek, als je je bedenkt hoe veelzijdig de kaarsen zijn. Ze zijn in alle gangbare houders te plaatsen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor creëer je gemakkelijk sfeer op maat in je horecazaak. Maar waar worden de Q-Lights eigenlijk van gemaakt?

De Q-Lights zijn herkenbaar aan het blauwe lontje. Door alleen gebruik te maken van de beste kwaliteit producten branden de kaarsen maar liefst 24 uur lang. Een stuk langer dan veel andere kaarsen. Maar wist u al dat de hulzen van de Q-Lights gemaakt worden van gerecycled materiaal? 

De stevige, plastic hulzen hebben dus al een vorig leven gehad en worden nu ingezet als sfeermaker voor uw terras, interieur enzovoorts. De Q-Lights zijn dus goed voor het milieu én goed voor horecaondernemers. Zo ontsteekt u altijd met een prettig gevoel de kaarsen, waarna er direct een geweldige sfeer zal ontstaan in uw horecazaak. 
 

Bekijk hier de Q-Lights van Horecakaars

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties