Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Het paasweekend staat weer voor de deur. Helaas ziet het ernaar uit dat het weer niet erg mooi wordt. Als horecaondernemer weet u als geen ander dat u, weer of geen weer, topdrukte kunt verwachten. Verras uw gasten daarom met een sfeervol verlichte zaak. Buiten mag het dan onstuimig zijn, binnen hebben uw gasten het Paasfeest van hun leven!

Horecakaars.nl helpt u graag een handje bij de voorbereidingen. En hoe kunnen we dat nu beter doen dan door u te helpen bij het creëren van de juiste sfeerverlichting? Daarom zijn de refills van HK Lights de komende weken extra voordelig! U betaalt nu namelijk slechts €7,59 voor 24 refills van topkwaliteit. De refills zijn er in 6 verschillende, vrolijke kleuren die uw zaak er op zijn paasbest uit laten zien.

Maar ook na Pasen zijn deze sfeermakers nog volop te gebruiken. De kleuren zijn eigenlijk perfect voor het hele voorjaar! Als u nu inslaat, bent u de komende maanden dus verzekerd van gezelligheid in uw horecazaak. Deze kaarsen branden bovendien maar liefst 20 uur en passen in al onze houders. Zo heeft u urenlang geen omkijken naar de verlichting van uw zaak. Sfeer creëren was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Bekijk hier de HK Lights van Horecakaars.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties