Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

 Het is eind maart, de lente is pas begonnen en deze week gaat ook de klok weer naar de zomertijd. Dat betekent dat de dagen weer langer en het weer mooier wordt. En waar geniet je daar nu beter van dan op een terras? Wanneer de zon zich weer wat meer laat zien en de temperaturen oplopen komen er steeds meer mensen naar buiten om het voorjaar te beleven.

Veel horecaondernemers met een terras maken zich klaar voor deze seizoenen. U wilt dat uw gasten zich op hun gemak voelen en genieten van de langere avonden. Een van de manieren om een gezellige sfeer te creëren op uw terras is met de onbetwiste topper uit de horeca: de Lowboy! Deze prachtige, bolvormige kaars brandt maar liefst 70 uur en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Door zijn vorm heeft de wind geen vat op de vlam, waardoor de kaars mooi op zal branden.

Natuurlijk is sfeer niet alleen belangrijk op een terras. Op de bar of op uw tafels moet natuurlijk ook sfeer gecreëerd worden! Ook hier bieden de Lowboys het lentegevoel naar binnen. Neem nou de Lowboys in de kleuren amber, lime of paars. Deze vrolijke kleuren brengen uw interieur tot leven! De Lowboys zijn dan ook niet voor niets populair; gemakkelijk in het gebruik, perfecte brandeigenschappen en door de verschillende kleuren in ieder interieur te plaatsen...vele horecaondernemers gingen u al voor.

De komende weken zijn de Lowboys van Horecakaars.nl extra voordelig. Als u nu profiteert van deze aanbieding, kan de lente beginnen!


Bekijk hier de collectie Lowboys.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties