Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wie kent ze niet, de traditionele kloosterkaarsen (ook wel bekend als abdijkaarsen)? Veel mensen denken bij deze kaars direct aan eeuwenoude kerken en kastelen. Natuurlijk komen we deze kaars hier ook vaak tegen, maar bij Horecakaars.nl vonden we het tijd om deze kaars nieuw leven in te blazen. Door hun klassieke uitstraling passen kloosterkaarsen namelijk ook perfect in iedere horecazaak.

Zacht kaarslicht brengt sfeer in uw horecazaak
Wie wel eens in een kerk of kathedraal is geweest weet hoe mooi het licht van deze kaarsen kan zijn. De kloosterkaarsen geven namelijk een prachtig, zacht licht. En net zoals u weten we bij Horecakaars.nl dat sfeervol licht een grote bijdrage levert aan de sfeer in een horecazaak.  

Kaarsen van topkwaliteit
Jarenlang hebben monniken zich toegelegd op het creëren van een perfecte kaars voor hun keren. Bij Horecakaars.nl praten we met dezelfde passie over onze kloosterkaarsen. Omdat we er zeker van zijn dat kloosterkaarsen in vrijwel iedere horecazaak passen, hebben we bij Horecakaars.nl een groot aanbod in deze kaarsen. Groot en klein, dik en dun, u vindt het vanaf nu allemaal in ons assortiment. Al onze kloosterkaarsen zijn verkrijgbaar in de kleur ivoor. Deze kleur laat zich graag combineren met andere kleuren waardoor de kaars in vrijwel ieder interieur past. Bovendien heeft de kleur ivoor een chique, luxe uitstraling.

Kloosterkaarsen van Horecakaars.nl
De kloosterkaarsen passen natuurlijk, zoals we ze allemaal wel eens hebben gezien, in een kandelaar. Maar voor de creatievelingen onder ons zijn de mogelijkheden van deze kaars eigenlijk eindeloos! Wilt u ook kennis maken met onze kloosterkaarsen? Bekijk ons assortiment dan hier.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties