Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

2019 is aangebroken! Een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends op het gebied van interieurs, ook voor de horeca. De afgelopen jaren was industrieel en vintage een grote trend. Vanaf dit jaar slaat dat langzaam om. De vintage trend van de afgelopen jaren kwam voort uit de kredietcrisis die heerste. Om deze reden hunkerde men naar ‘vroeger’. Nu de crisis voorbij is, zien we weer innovatieve en optimistische trends.

In 2019 staan grafische lijnen, vrolijke kleuren en hightech dus centraal. Maar nog opvallender is dat er niet één duidelijke stijl is.

Het interieur van 2019 is kleurrijk! Gelukkig hebben we bij Horecakaars refills in alle kleuren.

De crisis voorbij

Mensen geven weer meer uit. Er wordt steeds vaker buiten de deur gegeten en gedronken. Klanten verwachten dan ook gastvrijheid van een hoog niveau. Misschien is dat ook wel de reden dat er steeds meer nichezaken ontstaan. Horecazaken die zich focussen op één product en daar het maximale uit proberen te halen.

Het interieur in veel horecazaken wordt vrouwelijker. Dat uit zich in ronde vormen en zachte kleuren. In combinatie met mooie materialen ontstaat er een vrolijk geheel. Ook niet onbelangrijk: het interieur moet fotografeerbaar zijn. Donkere, sombere interieurs zien we steeds minder.

Naast vrolijke kleuren mag goud absoluut niet ontbreken. Misschien zijn de gouden theelichten wel perfect voor uw zaak?

De kleuren van 2019

Dit jaar gaan we een aantal kleuren veel zien. Groen, mosterdgeel en kobaltblauw waren vorig jaar al in opkomst en zien we dit jaar zeker terug. Nieuwe trends op het gebied van kleur zien goud, paars, beige en pastel.

Welke kleuren gaat u toevoegen aan het interieur van uw horecazaak dit jaar?Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 8 uit 10
(Gebaseerd op 64 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties