Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

We naderen langzaam het einde van de zomer. Hoewel het nog even duurt, voelt september toch al een beetje als afscheid nemen van de warme temperaturen, zonnige bestemmingen en natuurlijk de vakantieperiode.

Toch kan september een mooie zomermaand zijn, waarin we nog even kunnen genieten van alles wat de zomer te bieden heeft. Maar zelfs diep in het najaar kan het nog zomers weer zijn: in de herfst kan het nog nazomeren. Wanneer het eind september, oktober of soms zelfs in november erg mooi weer is wordt er ook wel gesproken van een oudwijvenzomer of Indian Summer.  

Van de zomer naar de herfst

Kortom: september is echt een overgangsmaand tussen de zomer en herfst. Bij Horecakaars houden we het liefst nog even vast aan de zomer, en hoe kan dat beter dan met bloemen? Of om precies te zijn: de zonnebloem!

kaarsen herfst buiten

Misschien spreekt het voor zich, maar de gezelligste terrassen zijn het drukst bezocht. Ook buiten begint een goede sfeer met mooie kaarsen. Zeker in september grijpen veel mensen iedere kans om nog een keer van de zon te genieten aan. Maar 's avonds kan het deze maand wel eens afkoelen. Met deze grote lantaarnkaarsen creëert u niet alleen een echte eye-catcher, maar hebt u ook gegarandeerd úren sfeerverlichting.

De zonnebloem zorgt voor een flinke dosis vrolijkheid

De zonnebloem staat voor liefde en vrolijkheid, en dat is precies wat we nodig hebben in september! Met een flinke bos zonnebloemen haalt u de zon in huis. Waar deze bloem ook staat, hij zorgt altijd voor vrolijkheid! Schijnt de zon buiten niet? Dan zorgen de vrolijke, gele bloembaadjes wel voor een goede portie zon in huis.

Wist u dat?

De symboliek van deze bloem is al eeuwenoud en komt uit de Griekse mythologie. De god Apollo (die de zon symboliseert) werd verliefd op nimf Clytia, maar liet haar in de steek voor iemand anders. Toen Clytia negen dagen lang op een rots zat, treurend om Apollo, veranderde zij in een zonnebloem die altijd de zon volgt.

De zon in huis halen? Dat kan natuurlijk met zonnebloemen. Deze bloem zorgt vooral voor z'n vrolijkheid met de prachtige gele kleuren. Dus waarom niet meer geel toevoegen aan het interieur van uw zaak? Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie gele Low Boy op het terras of een vrolijke gele refill op tafel?

Kaarsen en zonnebloemen, een gouden combinatie

Combineer de zonnebloem met mooie kaarsen voor een extra bijzonder effect. Zo straalt niet alleen de zonnebloem, maar ook de kaars warmte uit. Precies wat uw zaak kan gebruiken zo aan het eind van de zomer.

Op dit moment is het nog vrij lang licht, maar daar komt binnenkort verandering in. Zorg dat uw gasten kunnen genieten van sfeervolle verlichting zodra het begint te schemeren. Een van de manieren om altijd sfeerlicht in huis te hebben zijn natuurlijk de klassieke theelichten. Deze 8-uurs theelichten branden lekker lang, ideaal voor deze tijd van het jaar waarop mensen nog op het terras gaan zitten maar het al wel wat sneller donker wordt.

Inspiratie

Geen idee hoe u dit kunt combineren? Wij zochten de mooiste voorbeelden voor u op.

Is het mooi weer? Dan kunt u de zonnebloemen op het terras plaatsen voor een prachtig effect:

Combineer met: Lantaarnkaarsen Combineer met: Theelicthen Combineer met: Low Boys

Is het weer wat minder? Ook binnen zorgen deze zonnebloemen in combinatie met kaarsen voor een bijzonder warm effect:

Combineer met: Dinerkaarsen Combineer met: Refills Combineer met: Refills

 Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.8 uit 10
(Gebaseerd op 44 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties