Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Beschikt u over een terras of binnentuin? Dan is het vast al summer proof gemaakt. Maar misschien merkt u dat het toch nog wel enige verbetering kan gebruiken. Nu het hoogzomer is wordt het ook hoog tijd om daar wat aan te doen!

Wij vertellen u alles over de laatste tuintrends van dit jaar.

Romantische vibes

Een plek waar uw gasten zich geborgen voelen en knus kunnen genieten van allerlei lekkers: dit jaar mag het buiten écht romantisch zijn. Met een sfeervol, knapperend vuurtje op de achtergrond en zachte muziek uit de speakers creëert u de perfecte ambiance.

Maar te soft: daar zit niemand op te wachten. Zoek daarom de uitdaging in een verrassende combinatie van romantische kleuren en toffe prints. Met een paar kleuren die eruit springen maakt u het geheel af. Plaats accessoires dicht bij elkaar zodat er knusse hoekjes ontstaan.  

Maak uw terras romantisch met onze mooiste kaarsen:

In harmonie

We moeten er nu nog niet aan denken, maar in het najaar zal rust en balans centraal staan op het herfstterras. Door het gebruik van wat donkerdere, volle pastelkleuren en zachte materialen blijven we wat langer aan de zomer vasthouden. Ideaal om nu alvast op uw terras te gebruiken dus, deze trend!

Maak uw terras (nog) sfeervoller met onze mooiste kaarsen:

Strak en zonnig

Fan van strakke lijnen en moderne vormen? Combineer dit dan met vrolijke kleuren en leuke dessins om het geheel speels en gezellig te houden. Een terras vol rechte hoeken en ongezellige kleuren nodigt immers niet uit.

De mooiste binnentuin met sfeervolle verlichting:Klanten waarderen deze actie met de volgende Productscore: 9.6 uit 10
(Gebaseerd op 56 beoordelingen.)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties