Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bij Horecakaars.nl zijn we dagelijks bezig met het vinden van kaarsen. Alles in ons assortiment voldoet aan onze voorwaarden: van goede kwaliteit én voor een zo laag mogelijke prijs. Zo kan iedereen eindelijk goede en goedkope kaarsen kopen.

Bij Horecakaars hebben we veel klanten uit de – hoe kan het ook anders – horeca. Van restaurants tot hotels en van cafés tot sauna’s! Wat veel mensen echter niet weten, is dat we zowel aan bedrijven als particulieren leveren. Of u nu groots inslaat of juist een kleine bestelling plaatst: u geniet altijd van de voordelige prijs door onze grootschalige inkoop bij verschillende Europese fabrikanten.

Horeca-specialist of particuliere sfeerliefhebber?

Horecakaars is gespecialiseerd in kaarsen voor de horeca. Maar er zijn natuurlijk ook veel particulieren die belangstelling hebben voor kaarsen van topkwaliteit tegen bodemprijzen. Wij kunnen ze geen ongelijk geven! Gelukkig kunnen particulieren ook gewoon terecht op Horecakaars. We hanteren geen minimumorderbedrag voor onze scherpe prijzen. Ze gelden evengoed bij kleine(re) bestellingen.

Bent u een particulier?

Wij begrijpen heel goed dat ook u graag gebruik wilt maken van de gunstige prijzen en voorwaarden van Horecakaars. En dat kan! U bent van harte welkom in onze webshop. Ook u kunt bij ons zeker zijn van kaarsen van topkwaliteit tegen bodemprijzen en van verzending van uw bestelling binnen 24 uur. We laten u graag kennismaken met onze producten van topkwaliteit, onze scherpe prijzen en onze uitstekende service.

Geen minimum orderbedrag

Bij Horecakaars zijn we ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen genieten van goede kaarsen. Daarom hanteren we geen minimum orderbedrag en worden bestellingen vanaf €49,95 in Nederland en €99,95 in België franco geleverd.

Staffelkorting

Grootverbruikers genieten van extra voordeel bij Horecakaars. Speciaal voor hen is er namelijk de staffelkorting. Hoe groter een bestelling is, hoe meer u kunt besparen. Wist u dat u zo tot wel 60% kunst besparen op de originele prijs? Ideaal voor restaurant- en hotelketens, maar ook de horecaondernemers met flink wat opslagruimte.

Bij Horecakaars weten we hoe druk u als horecaondernemer bent, en dat u niet altijd tijd heeft om bezig te zijn met kaarsen. Toch weet u als geen ander dat kaarsen de sfeer in een horecazaak bepalen. Bij Horecakaars denk we graag met u mee. Daarom kunt u vanaf nu een groot aantal kaarsen bestellen voor een extra voordelige prijs. Twee vliegen in één klap dus: een flinke voorraad kaarsen die zorgen voor een sfeervolle zaak én een super voordelige prijs.

Bent u een horecaondernemer?

Bij Horecakaars stemmen we ons assortiment af op de horeca. Ons assortiment en onze service zijn dan ook afgestemd op de wensen en behoeften van horecaondernemers:

  • - Producten van topkwaliteit die u nergens voordeliger koopt;
  • - Een zeer ruime keuze (diverse modellen en kleuren);
  • - Een snelle, eenvoudige bestelwijze;
  • - Verzending uit voorraad binnen 24 uur;
  • - Staffelkorting bij grote(re) bestellingen;
  • - Veel speciale aanbiedingen (iedere week een nieuwe aanbieding);
  • - Goede service.

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties