Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

"Restaurant O'Hazar betekent genieten van lekkere gerechten, originele desserts met een passend wijntje of cocktail." Het restaurant is dan ook de terechte eerste sfeerplek van de maand! 

Een voormalig notarishuis is volledig omgetoverd tot een gezellig restaurant met een perfecte mix tussen klassiek en modern. Is het mooi weer? Dan kunnen gasten ook genieten op het terras. Het is hier namelijk niet alleen binnen erg gezellig, maar ook buiten.

De favoriete kaarsen van O'Hazar: Q-Lights refills
Dat O'Hazar een sfeervol restaurant is mag duidelijk zijn. Bij Horecakaars zijn we blij daar een kleine bijdrage aan te kunnen leveren. Het favoriete Horecakaars product van O'Hazar is zonder twijfel de Q-Lights refill. Wij begrijpen dat deze kaars een favoriet is onder veel horecaondernemers. Ook O'Hazar weet waarom de Q-Lights zo populair zijn. Daisy Verslypp van O'Hazar vertelt: "De Q-Lights zijn ons favoriete product omdat ze lang brandt en ze verkrijgbaar is in verschillende kleuren."

Sfeertip
Bij O'Hazar weten ze hoe ze een sfeervolle ambiance kunnen creëren. Hun ultieme sfeertip: "Heeeeeel veeeeeel kaarsen!" Daar kunnen we het bij Horecakaars natuurlijk alleen maar volledig mee eens zijn! De kunstwerkjes die ze bij O'Hazar op het bord toveren zijn er om van te genieten en de kaarsen ondersteunen de gezellige sfeer in het restaurant. 

Een kijkje nemen bij de sfeerplek van de maand?
Nieuwsgierig geworden naar O'Hazar? Neem dan eens een kijkje op de website of ga langs in Menen!

www.ohazar.be

Uw restaurant, hotel of café ook in de 'sfeerplek van de maand'? Geef u dan hier op!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties