Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wordt er oud en nieuw gevierd in uw horecazaak dit jaar? Dan genieten uw gasten rond 12 uur ongetwijfeld van het vuurwerk buiten. Zorg er daarom voor dat u het buiten ook gezellig maakt tijdens deze feestdag!

Binnenkaarsen én buitenkaarsen

Horecakaars.nl heeft niet alleen een geweldig aanbod in kaarsen voor uw interieur, maar ook aan uw exterieur is gedacht. De sfeer is buiten natuurlijk net zo belangrijk als binnen. Denk maar eens aan de volle, gezellige terrassen in de zomer! Maar dat is niet het enige. Met de buitenkaarsen van Horecakaars.nl lokt u mensen ook naar binnen. Op 31 december, maar ook in de weken daarna, staan deze buitenkaarsen warm en uitnodigend op uw terras.

Sfeervolle entree? Een echte trekpleister!

Buitenkaarsen zijn namelijk echte trekpleisters op uw terras, uw entree of tuin. Deze kaarsen zijn dus niet alleen geschikt voor de warmere maanden...ook tijdens koude winterdagen geven de buitenkaarsen een warme, gemoedelijke sfeer. De vlamschalen en -potten geven een mooi licht. Bezoekers worden aangetrokken door de gezelligheid en warmte van de buitenkaarsen.

vlamschaal kaars horecaVlamschaal
Met de vlamschaal wanen uw gasten zich in een Winter Wonderland. De terracotta schaal met ivoorkleurige kaars is een echte sfeermaker! Deze kaars zorgt altijd voor een smaakvolle, intieme ambiance. Door de vrolijke vlam straalt deze kaars warmte uit. De vlamschalen zijn ook een succes bij uw entree. Kaarslicht verwelkomt uw gasten op een behaaglijke manier.

Bestel de vlamschaal hier!

 

horeca kaars buiten lantaarnLantaarnkaarsen
Natuurlijk spreekt het voor zich, maar de gezelligste terrassen zijn het drukst bezocht. En sfeer op uw terras begint met kaarsen. Zet eens een lantaarn bij uw ingang of op een centrale plek en merk het verschil. Met deze grote lantaarnkaarsen creëert u niet alleen een echte eye-catcher, maar u bent ook gegarandeerd van úren sfeerverlichting. Onze grootste lantaarnkaars zorgt voor wel 170 uur sfeerverlichting. Zeker met de ivoren kleur zijn deze grote lantaarnkaarsen een neutrale, sfeerverhogende keuze.

Bestel onze grote lantaarnkaarsen hier! Of kies voor onze middelgrote lantaarnkaarsen of kleine lantaarnkaarsen.
 


Firelight

De Firelight zorgt voor een uitbundig vuur. Warmte, vrolijkheid en gezelligheid zijn gegarandeerd met deze vlammende sfeermaker op uw terras. Door de onstuimige vlam ontstaat er een rustiek effect en geeft u uw terras een behaaglijke, betoverende gloed. Bovenal is de Firelight een uniek product, waarmee u een verpletterende indruk zult maken op al uw gasten.

Bestel de Firelight hier!

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties