Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Refills zien we overal. Van hotels tot restaurants en van cafés tot wellnesscentra…iedereen is dol op deze kaars! Komt het omdat de kaars langer brandt dan de gemiddelde kaars? Omdat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn? Of omdat ze gewoon heel gemakkelijk in gebruik zijn? Wij denken dat het een combinatie is van deze voordelen!

Refills voor de feestdagen

Nu de kerstdagen in aantocht zijn, mogen kaarsen natuurlijk niet ontbreken. De populair refills zijn perfect voor deze lange dagen waarop sfeer van groot belang is. Bij Horecakaars hebben we de beste refillkaarsen op voorraad, zodat u er zeker van bent dat de feestdagen bij u sfeervol worden. 

Refills van hoge kwaliteit

Een hoge kwaliteit refill kan alleen gegarandeerd worden wanneer er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Daarom hebben we er bij Horecakaars voor gekozen uitsluitend refills in ons assortiment op te nemen van goede kwaliteit. Al onze refills zijn gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en worden gemaakt van 100% parafine.

Welke kleur refill kaars is uw favoriet voor de kerstdagen en oud & nieuw? Wij kunnen niet kiezen…Klassiek rood en groen of toch een mooie pastelkleur?

Fan van de klassieke kerstkleuren? Dan mogen rode én groene refills niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze combinatie zorgt voor een instant kerstgevoel bij uw gasten.

 

Zoet, zoeter, zoetst! Kan het voor u niet roze genoeg zijn? Bestel dan de roze refills. Combineer ze eventueel met rood, paars of blauw.

Natuurlijke elementen zijn onmisbaar deze kerst. Voor deze kersttrend zijn de (warm) witte refills perfect! 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties