Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Een romantisch diner bij kaarslicht en tegelijkertijd het milieu helpen? Dat kan! Op 28 oktober 2017 wordt voor de 13e keer de Nacht van de Nacht georganiseerd door NMF en de Koninklijke Horeca Nederland. Zij vragen alle horecabedrijven in Nederland deel te nemen aan deze bijzondere avond.

Tijdens de Nacht van de Nacht wordt er aandacht gevraagd voor energiebesparing en de schoonheid van de nacht. Op deze bijzondere avond zullen honderden bedrijven het licht uitdoen. Natuurlijk mag de horeca niet achterblijven! De KHN roept alle horecabedrijven in Nederland daarom op om ook het licht te doven op 28 oktober. In sommige restaurants kan zelfs gedineerd worden in een zogenaamd ‘nachtrestaurant’.

In 2016 werden er al bijna 500 verschillende activiteiten georganiseerd in het donker. Toen deden er 15 restaurants mee door en diner bij kaarslicht te organiseren.

Creëer ook een unieke ambiance met kaarslicht

Horecakaars ondersteunt dit prachtige initiatief en moedigt iedereen aan om op 28 oktober de verlichting een avond uit te laten. Omdat de normale verlichting uitgaat tijdens deze avond, is sfeerverlichting extra belangrijk! Kies daarom nu alvast kaarsen uit die bij uw interieur passen, zodat u helemaal voorbereid bent op de Nacht van de Nacht!

De voorzitter van KHN, Robèr Willemsen, legt uit waarom zij de Nacht van de Nacht zo belangrijk vinden: “Wij vinden de Nacht van de Nacht een sympathiek initiatief dat we als horecabranche graag ondersteunen. Als restaurant kan je op een eenvoudige manier meedoen: door je lichten uit te doen en de kaarsen aan. Dat levert je twee dingen op: een romantische sfeer en een bijdrage aan een duurzamere maatschappij waarin we bewuster omgaan met verlichting. Ik hoop dan ook dat veel restaurants meedoen!”

Wilt u meer informatie over de Nacht van de Nacht of een activiteit organiseren? Kijk dan op http://www.nachtvandenacht.nl/

Onze kaarsen

Natuurlijk is iedere kaars goed tijdens de Nacht van de Nacht. Maar bij Horecakaars hebben we wel een paar favorieten voor deze bijzondere avond!

Omdat de buitenverlichting ook uitgaat tijdens de Nacht van de Nacht, is het belangrijk dat gasten uw entree toch weten te vinden. Hoe kan dat beter dan met de prachtige Firelight? Dit blik vol vuur zorgt voor voldoende licht, maar is bovenal erg sfeervol. Zo ziet uw exterieur er op 28 oktober ook gezellig uit!

Met een theelichtje kunt u nooit de fout in gaan. Door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak zien we ze overal. Zo vaak, dat het theelichtje soms wat saai kan worden. Wanneer u op zoek bent naar een klassieker met een moderne twist, dan hebben we bij Horecakaars het perfecte product voor u! We hebben sinds enige tijd namelijk theelichten met een gouden cup in ons assortiment.

Refills zijn mateloos populair in de horeca. Niet gek, want ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en branden ook nog eens lang. Omdat de zon op 28 oktober al rond kwart over zes onder zal gaan, is het belangrijk dat u kiest voor kaarsen die de hele avond meegaan. De refills van Q-Lights hebben geweldige brandeigenschappen en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties