Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De refills van Horecakaars zijn met hun recordaantal branduren een uitkomst voor de horeca. De refills zijn te gebruiken in alle (glazen) kaarshouders met een gangbaar formaat. Wij merkten dat veel ondernemers geen genoeg krijgen van de refills. Speciaal voor hen hebben we een voordeelverpakking samen laten stellen.

Voor de kunststofhuls hebt u de keuze uit 4 verschillende kleuren. Zo kunt u de uitstraling van uw zaak helemaal zelf bepalen. Met de refills en de kaarshouders van Horecakaars verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen - zijn oneindig veel combinaties mogelijk. U creëert in een handomdraai de sfeer die past bij uw zaak: knus, klassiek of trendy, `sophisticated` of rustiek. 

Limegroen

Wow, als dit geen vrolijke kleur is! Deze felgroene refill is een echte eyecatcher op uw terras, op de bar of…eigenlijk staat deze refills op iedere plek goed. Waar gaat u deze zomerse kaars plaatsen?

Nu bestellen!

Wit

Gemakkelijk te combineren, tijdloos en toch smaakvol. Dat is onze witte refill. Met deze voordeelverpakking pakt u nooit meer mis op de sfeerverlichting. Tip: deze refills laten zich gemakkelijk combineren met gekleurde refillhouders.

Nu bestellen!

Paars

Paars straalt luxe en kalmte uit. Dat blijkt maar weer met deze paarse refill! Wanneer u deze kaars aansteekt, zullen uw gasten direct uw gevoel voor stijl herkennen. Deze elegante kaars is de perfecte look voor uw zaak. Waar wacht u nog op?

Nu bestellen!

Rood

Warm, vurig en stijlvol: zo laten onze rode refills zich het liefst omschrijven. Deze populaire kleur is natuurlijk ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking. Zo heeft u altijd uw favoriete refills op vooraad. 

Nu bestellen!

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties