Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Refills staan bekend om hun sfeerverhogende effect. Waar ze ook staan, deze kaarsen toveren iedere plek om tot een gezellig middelpunt waar iedereen wil zijn. Een groep vrienden, een familie of een stel: iedereen die erop uit gaat, wil wat van die gezellige sfeer meekrijgen. Waarom zou u uw gasten niet trakteren op de beste sfeer.

Met de Economy Refills hebben we bij Horecakaars een kaars die iedereen blij maakt. Klanten zijn blij met deze kaars omdat ie zorgt voor een geweldige sfeer, ondernemers zijn blij met deze refills vanwege de voordelige prijs. Extra fijn: de Economy Refill is verkrijgbaar in 7 trendy kleuren. Geen idee hoe u de kaars kunt stylen? Wij helpen u op weg!

Rood
Bij rood denken wij meteen aan al het lekkere fruit in de zomer: aardbeien, watermeloen, kersen…Combineer met roze en wit voor een zacht en lieflijk effect.

Bestel hier uw rode Economy Refills >>

Lime

Groen is de kleur van de maand juli. Hoewel het een frisse kleur is, stralen deze refills zomer uit. Vrolijk de tafels van uw terras of uw interieur op met groene elementen.

Lime Economy Refills bestellen >>

Wit

Waar past wit niet? Deze natuurlijke kleur neemt iedereen mee naar het strand. Door te combineren met natuurlijke materialen krijgt u een rustige en tijdloze styling.

Witte Economy Refills bestellen >>

Geel

De zon, de bloemen…geel is een vrolijke kleur die we maar al te graag zien in de zomer!

Gele Economy Refills bestellen >>

Paars

Vindt u het lastig om paars te combineren? Koop dan eens wat lavendel en leef u uit! Zo haalt u Zuid-Frankrijk naar Nederland in een handomdraai.

Paarse Economy Refills bestellen >>

Blauw

Het blauw van de zee en van de lucht, in de zomer komen we niet onder blauw uit.

Blauwe Economy Refills bestellen >>

Afbeeldingen via Pinterest

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties