Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wie kent de klassieke theelichten niet? Ze zijn enorm veelzijdig, in verschillende maten verkrijgbaar en gaan (wanneer ze van goede kwaliteit zijn) met gemak een hele avond mee.

Rechaud
Wat veel mensen niet weten, is dat theelichten oorspronkelijk niet als decoratie werden gebruikt. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje; theelichten werden gebruikt in rechauds. Rechauds zorgen ervoor dat thee (of koffie) langer warm worden gehouden. Het kaarsje geeft hitte aan de theepot, waardoor men langer kan genieten van een warm kopje. Tegenwoordig zien we waxinelichtjes ook terugkomen voor het verwarmen van etenswaren. Ideaal voor een zoete of juist hartige high tea in uw zaak: kleine chocolade- of kaasfondues! De theelichten geven precies genoeg warmte af om het warm (en gesmolten) te houden. 

Koop nu Q-Lights theelichten (8-uurs)

Make over
Gebruikt u theelichten toch het meest zoals we dat tegenwoordig vaak zien, als sfeermaker? Plaats ze dan in een leuke houder. Op zichzelf is het design van een theelicht natuurlijk niet erg spannend. Maar een theelicht wordt in één klap een echte sfeermaker wanneer deze in een kleurrijke houder geplaatst wordt.

Washi Tape
De laatste jaren is deze tape enorm populair geworden. Allerlei creatievelingen zijn er mee aan de slag gegaan en maken de mooiste creaties. Deze decoratieve plakband is is er allerlei designs en kleuren en wordt gemaakt van rijstpapier. De tape komt oorspronkelijk uit Japan en werd daar verkocht als afplakband. Door een stukje van het rolletje af te scheuren en het vervolgens om de houder van het theelicht te plakken (om het zilveren houdertje dus), ontstaat er een vrolijk effect.

Natuurlijk kan ook een simpele, glazen waxinelichthouder opgeleukt worden met deze tape:

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties