Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

ls lid van het Horecakaars-team ben ik, Anne Floor, altijd bezig met kaarsen. Ik vind niets zo belangrijk als sfeervolle kaarsen. Nouja, bijna niets dan...Wat ik nóg belangrijker vind, zijn kaarsen van kwaliteit voor de allerbeste prijs. Waarom zou u teveel betalen?

Ons prijsvoordeel

Bij Horecakaars hebben we enkele voorwaarden waarvan u kunt profiteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze staffelkorting? Bij Horecakaars werken we dagelijks aan de scherpste prijs. Dat doen we op de volgende manieren:

De scherpste prijs
Goede kaarsen hoeven niet duur te zijn! Dat is wat Horecakaars.nl dagelijks bewijst. Wij zorgen ervoor dat horecazaken goede én goedkope kaarsen kunnen bestellen. Dat doen we door een efficiënte organisatie en grootschalige inkoop. Horecakaars heeft altijd de scherpste prijs door grootschalige inkoop bij verschillende Europese fabrikanten.

Dat onze kaarsen goedkoop zijn, wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Sterker nog: bij Horecakaars staat de kwaliteit van een kaars altijd op nummer 1! Voldoet een kaars niet aan onze verwachtingen? Dan vindt u deze niet terug in ons assortiment.

Onze staffelprijzen in één oogopslag
Horecakaars geeft bovenop de scherpste prijs ook nog eens zeer aantrekkelijke staffelkortingen. Met andere woorden: hoe meer u bestelt, hoe groter uw prijsvoordeel is. Horecaondernemers weten als geen ander dat kaarsen sfeermakers zijn. Ze kopen heel wat kaarsen en kaarshouders in. Met onze staffelkortingen bedraagt hun voordeel al snel tientallen euro’s per keer.

Natuurlijk wilt u snel weten op hoeveel staffelkorting u kunt rekenen. Daarom berekenen wij uw staffelkorting zodra u een bestelling plaatst in onze webshop. Wist u dat u de staffelprijs in één oogopslag kunt zien in onze webshop? Wanneer u het aantal gewenste dozen invoert, ziet u meteen vanaf welke hoeveelheid dozen u profiteert van een nog voordeligere prijs!

De staffelkorting is direct zichtbaar in onze webshop

Staffelkorting
Grootverbruikers van kaarsen krijgen nóg meer korting bij Horecakaars. Speciaal voor hen is er namelijk de staffelkorting. Hoe groter uw bestelling is, hoe meer u bespaart. Wist u dat u zo tot wel 60% kunst besparen op de originele prijs? Ideaal voor restaurant- en hotelketens, maar ook de horecaondernemers met flink wat opslagruimte.

Bij Horecakaars weten we hoe druk u als horecaondernemer bent, en dat u niet altijd tijd heeft om bezig te zijn met kaarsen. Toch weet u als geen ander dat kaarsen de sfeer in een horecazaak bepalen. Bij Horecakaars denk we graag met u mee. Daarom kunt u vanaf nu een groot aantal kaarsen bestellen voor een extra voordelige prijs. Twee vliegen in één klap dus: een flinke voorraad kaarsen die zorgen voor een sfeervolle zaak én een super voordelige prijs.

Stuur uw offerte op!

Misschien bent u tevreden over uw huidige kaarsen. U bestelt voor een mooie prijs en u krijgt de kaarsen die u wilt. Toch zijn we er bij Horecakaars van overtuigd dat wij u nóg beter van dienst kunnen zijn door middel van de scherpste prijs en snelste levering. Stuur me een mail met een van uw recente offertes en ik probeer een nog scherpere prijs voor u te maken.

Stuur uw offerte op en wij doen u een aanbod!

Wekelijkse aanbieding 
Anne Floor heeft iedere week een spectaculaire aanbieding! Zo maakt u voor een voordelige prijs kennis met nieuwe producten, of bestelt u uw favoriete product tegen een lagere prijs. Ook aanbiedingen ontvangen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties