Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De zee. Het is dé favoriete zomerplek van veel mensen. Van de schitterende Mediterraanse zee tot onze eigen Noordzee: de zee staat voor zomer!

Geef uw gasten dit zomerse gevoel door uw interieur te voorzien van maritieme details. De nautische trend is al een tijdje niet meer weg te denken. De frisse tinten en het gebruik van natuurlijke materialen straat rust en puurheid uit. Ideaal voor uw gasten! Is uw zaak niet in de buurt van een zee? Met deze tips creëert u snel en gemakkelijk een geweldige sfeer die uw gasten meeneemt naar een luxe zeilboot, hagelwit strand of woeste duinen.

Natuurlijk hoeft niet het hele interieur aangepast te worden om effect te bereiken. Met n paar kleine accessoires komt u al een heel eind. Waar moet u op letten?

Blauw en wit

Blauw en wit zijn de focuskleuren en roepen meteen de nautische sfeer op. Wist u dat deze kleuren (of de combinatie van de kleuren) ook invloed heeft op de stemming van uw gasten?

Blauw straalt rust en vrede uit. Wanneer in een interieur veel gebruik wordt gemaakt van blauw, heeft dit een kalmerende werking. Wit staat voor zuiverheid en vult blauw daarmee perfect aan.

Is alleen blauw en wit te saai? Dan zijn er verschillende opties voor een kleuraccent. Denk bijvoorbeeld aan rood of geel voor een verrassend effect of aan pasteltinten voor een rustige en serene uitstraling. Natuurlijk zijn goud en zilver ook te gebruiken. Dit zal het geheel een luxe uitstraling geven.

Natuurlijke materialen

Alles wat in de buurt van de zee of duinen te vinden is, zijn een mooie aanvulling op uw maritieme interieur. Van hout en schelpen tot touw en zand: alles kan! Deze materialen zorgen ervoor dat uw interieur twee verschillende uitstralingen kan hebben. Gebruik hout en zand voor een natuurlijke, woeste look of maak gebruik van metaal en glas voor een luxe uitstraling.

Afbeeldingen via Pinterest

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties