Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Metallic is al jaren niet meer weg te denken uit de interieurtrends. Van roségoud tot messing en van koper tot zilver: ieder jaar staat een andere tint centraal. Eén blijft echter onze favoriet, omdat het zo veelzijdig is: goud!

Als we de kenners mogen geloven, is koper op zijn retour en is goud juist helemaal van nu. In 2016 zagen we het goud en messing al langzaam terugkomen, maar dit jaar is dat alleen nog maar meer geworden!

Van groots uitpakken tot kleine details
Dat goud de trend van 2017 is, wil niet zeggen dat u meteen flink moet uitpakken. U kunt ook op een subtielere manier meedoen. Denk bijvoorbeeld aan lijstjes, textiel waarin goud verweven is of lampen. Maar het allergemakkelijkste? Dat zijn natuurlijk gouden kaarsen! Bij Horecakaars hebben we sfeervolle theelichten met een gouden cup:

Retro
De goudtrend komt niet als een verrassing dit jaar. De retro invloeden uit de jaren zestig en zeventig zien we veel terug. Warme kleuren en ronde vormen: daar hoort goud natuurlijk bij! Goud past niet alleen in interieurs met een vintage look. Ook een industriële en minimalistische inrichting wordt graag opgefleurd door gouden details.

Warmte en luxe
Goud staat natuurlijk voor een luxe uitstraling. Het straalt warmte uit, maar ook rijkdom en schoonheid. Wist u dat Cleopatra goud gebruikte tijdens haar schoonheidsrituelen? Ook in een spa komt de goudtrend dus goed van pas!

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties