Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

In 2016 werd de hibiscus uitgeroepen tot terrasplant van het jaar. Een mooie plant met een exotisch uiterlijk, die ervoor heeft gezorgd dat menig terras in Nederland een zomerse uitstraling kreeg. Bij 2017 hoort natuurlijk een nieuwe terrasplant! De plant van 2017 werd gekozen aan de hand van verschillende criteria. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de zomerse uitstraling, bloeicapaciteit, stijltrends en gebruiksgemak.

Dit jaar is de Lantana de terrasplant van het jaar. Volgens de jury is deze plant een echte terrastopper. De Lantana bloeit rijk, heeft een kruidige bladgeur en heeft verschillende vormen. Hierdoor is de plant ideaal voor het terras. De struikvormige Lantana heeft bovendien zomerse kleuren die perfect passen binnen de trends van deze zomer.

Herkomst
Oorspronkelijk komt de Lantana uit tropisch gebied: het is dan ook een echte zonaanbidder. Al vanaf het begin van mei kan deze plant op het terras worden gezet. Komt dat even goed uit!

Kleuren
De Lantana is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar de combinatie van rood/roze, oranje en geel is toch wel de bekendste. Staat de Lantana binnenkort op uw terras? Combineer de plant dan met onze Low Boys. Deze vrolijke bolvormige kaarsen fleuren uw terras op.

Low Boy: De klassieker in de horeca!
De Low Boy is al jaren de absolute favoriet van horecaondernemers. Met name in de lente en zomer is de kaars terug te vinden op de Nederlandse terrassen. Het grote succes van de Low Boy is niet verwonderlijk. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van amber tot Wit en van blauw tot limegroen.

De uitvoering in reliëfglas zorgt voor een fraaie, gedempte lichtweergave. Daar komt bij dat de Low Boy ongelofelijk lang brandt. Met de Low Boy van Horecakaars.nl weten uw gasten dat u oog hebt voor sfeer en stijl. De Low Boy combineren met de terrasplant van het jaar, zodat uw hele terras in stijl is? Kies dan voor de onderstaande kaarsen!

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties