Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Wilt u voor carnaval helemaal in stijl zijn en uw gasten alvast in de stemming laten komen? Maak dan super gemakkelijke confetti kaarshouders of pas de kleur van uw refills dan nu aan op dé carnavalskleuren.

Confetti

Nog meer versieren tijdens carnaval? Met confetti en wat lijm maakt u zelf de vrolijkste kaarshouders. Wanneer u geen lijm wilt gebruiken, kunt u twee vazen (een grote en een kleine) in elkaar zetten. In de kleinste vaas plaatst u een kaars, en in de ruimte tussen de twee vazen stopt u confetti en serpetine. Een feestelijke stemming gegarandeerd!

 

Rijnlandse carnaval
In heel Limburg ziet u tijdens carnaval (of Vastelaovend) drie kleuren terug: rood, geel en groen. Van kostuums tot sjaals en in aankleding, deze kleuren mogen nergens ontbreken. Bekijk onze Q-Lights refills in de bijpassend kleuren:

Bourgondisch carnaval
In Brabant wordt carnaval anders gevierd dan in Limburg. Hier wordt namelijk het ‘bourgondische carnaval’ gevierd. Dit uit zich met name in de redelijk eenvoudige kostuums. Iedere stad en ieder dorp krijgt tijdens carnaval een eigen naam.


Oeteldonk (’s-Hertogenbosch)
In Oeteldonk mag rood, wit en geel niet ontbreken. Gelukkig hebben we Q-Lights die perfect aansluiten op deze kleurencombinatie. 

Lampegat (Eindhoven)
Oranje en blauw zijn hét duo van Lampegat.  


Kruikenstad (Tilburg)
Oranje en groen zijn al jaren de kenmerkende kleuren voor de Kruikenzeikers.

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties