Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Ieder jaar doet Flexa ColourFutures uitgebreid (wereldwijd) onderzoek naar de trends op het gebied van kleur. Op basis daarvan voorspellen ze de kleur van het jaar. Nu januari alweer bijna voorbij is, wordt het hoog tijd om de kleur van 2017 bekend te maken. Wat is er nu leuker dan spelen met kleur en kleine veranderingen aanbrengen in het interieur van uw horecazaak?

Leven in een nieuw licht
Het thema van 2017 is ‘Life in a new light’ en dé kleur die daar bij hoor is Denim Drift. Deze blauwgrijze kleur zorgen voor volop frisheid. De kleur is eenvoudig, maar tegelijkertijd nieuw, verfijnd en veelzijdig. Maar bij denim mag een heftigere kleur blauw natuurlijk niet ontbreken!

Blauw
Heleen van Gent, Creative Director Global Aesthetics Center, zegt daarover: “Blauw is de kleur die we elke dag tegenkomen. Denk aan de lucht en de kleding die we dragen. En dit jaar wordt het ook de kleur van onze muren. Denim Drift is de must-have kleur van 2017. Het zal fantastisch staan op jouw muren!”

Alles kan in 2017
In 2017 is blauw dus dé kleur waar je niet mee de mist in kunt gaan. Van zacht grijsblauw tot Mediterraan turquoise, alles kan!

Welke kaarsen passen bij deze trend?
Bij Horecakaars kunnen we u niet helpen bij het aanpassen van uw interieur. Misschien heeft u er ook wel helemaal geen zin in om uw horecazaak een nieuwe look te geven! Wilt u toch een beetje meedoen met de trends, dan hebben we bij Horecakaars de mooiste en goedkoopste refills, Low Boys en andere kaarsen die uw horecazaak helemaal up-to-date maken. Benieuwd naar ons assortiment dat past in de Denim Drift sfeer?

Refills

Onze refills zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, dus ook in verschillende tinten blauw. Bovendien kunt u niet alleen kiezen uit een kleur, maar ook uit een prijs! Zo hebben we Economy Refills, maar ook het geliefde merk Q-Lights.

- Economy Refill Blauw
Q-Lights Refill Aqua
Q-Lights Refill Blauw
Q-Lights Refill Grijs

Koopt u liever witte refills? Ga dan voor onze turquoise avenue houder of voor onze vierkante aqua blauwe houder.

Dinerkaarsen

Gaat u het liefst voor de klassieke dinerkaars? Ook dan bent u bij Horecakaars aan het juiste adres! Onze exemplaren (van het merk Q-Lights) branden maar liefst zeven uur lang en zijn 24,5 cm lang. In deze chique donkerblauwe kleur slaat u de plank nooit mis met deze kaars!

Low Boys

Onze zomerse gangmaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bent u van plan dit jaar meer blauw te gaan gebruiken, dan komt onze blauwe Low Boy goed van pas. Uw terras zal dit jaar helemaal in stijl zijn.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties