Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Nog geen tijd gehad om uw horecazaak van een vleugje kerst te voorzien? Of was u eigenlijk van plan dit jaar geen kerstdecoratie in huis te halen, maar mist u nog toch de sfeer in uw zaak? Geen nood! Zelfs op de laatste dagen voor kerst kunt u uw zaak voorzien van een warme kerstsfeer.

Verzamelen
Kerst staat stiekem een beetje voor overdaad. Niets roept dan ook de kerstsfeer zo goed op als een hoop kaarsen. Verzamel alle soorten en maten die u nog hebt liggen en maak er een mooie combinatie van op iedere tafel. Van groot tot klein; wanneer u verschillen kaarsen op een plateau of schaal combineert wordt het één sfeervol geheel. Om het af te maken combineert u de kaarsen met mooie kerstballen, een vrolijke slinger of wat groen. Alles kan!

Eén met de natuur

Heeft u geen kerstdecoratie in huis? Ga dan op zoek in de natuur! Hier is van alles te vinden waarmee u in een handomdraai een mooie kerstsfeer op tafel zet…Natuurlijk kan een bloemist u hier ook mee helpen! Maretakken, dennennaalden of hulst, er zijn genoeg bomen, planten en bloemen te vinden die uw gasten meteen een kerstsfeer bezorgen! Natuurlijk zullen deze prachtig staan in een vaas, maar wat dacht u van een combinatie met kaarsen?

Kerstboom 2.0

Geen plaats voor een kerstboom in uw horecazaak? Bang dat mensen constant tegen de takken van een boom aan zullen lopen waardoor alle ballen sneuvelen? Ga dan voor de kerstboom 2.0! Met kerstballen, hout, slingers en wat tape kunt u verschillende soorten kerstbomen maken die niemand in de weg zullen staan. Dat is weer eens wat anders!

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties