Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Bent u geen fan van alle heftige en kleurrijke kerstdecoratie? Kies dan voor de Zweede krans. De rustgevende, groen kleur van de eucalyptus in combinatie met het metaal zorgen ervoor dat dit een super stijlvolle, warme oplossing is. Dé perfecte mix van stijl en moderne kerstsfeer. En niet onbelangrijk: deze krans bevat een sfeervolle kaars!

Deze Zweedse krans kan in het raam gehangen worden voor een warme gloed.

Nodig:

Zo maakt u het:

Snij de takken eucalyptus tot kleinere stukjes, zodat ze een paar blaadjes per takje hebben.

Bevestig de eucalyptus op de onderste helft van de metalen ring. Begin onderaan in het midden en bevestig ieder takje met twee stukjes ijzerdraad: een aan het begin van het takje en één aan de bovenkant. Zo blijven de takjes en blaadjes netjes op hun plek.

Werk vanaf het midden omhoog, tot u ongeveer halverwege bent aan iedere kant van de ring. Probeer aan iedere kant ongeveer evenveel takjes te plaatsen.  

Plaats de kaars in de cliphouder. Draai de krans om en klem de kaars aan de onderkant in het midden. Zorg ervoor dat u de kaarshouder over de koperen ring én de eucalyptus klemt. Zo blijft alles stabiel zitten.

Draai de krans weer om en maak een stuk leren veter aan elk uiteinde van de bovenkant vast. Hang de krans op bij het raam en geniet!

Bent u van plan om de kaars aan te steken? Blijf deze dan in de gaten houden.

(Via Homedit.com)

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties