Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Over een paar weken is het weer zover: Kerst! In de weken voor kerst worden alle lichtjes voor de dag gehaald. Kaarsen zijn in geen enkele maand zó onmisbaar als in december. Maar, wat moet u dit jaar nog meer in huis halen?

Niet iedereen begin in december pas na te denken over de kerstdecoratie. Professionals en liefhebbers van Kerstmis beginnen al vroeg in het jaar met het bepalen en spotten van de nieuwste kersttrends. Wij geven u graag wat tips voor trendy kerstdecoratie anno 2016!

Warme kleuren
Dit jaar zijn warme kleuren onmisbaar tijdens kerst. In de kerstboom zelf, maar ook in de decoratie daarnaast zijn kleuren zoals donkerrood, warm oranje en een mooi groentint erg geliefd. Mix ze met koper en goud voor een extra warme sfeer of juist met wit voor een frisser geheel.

Scandinavisch
Geen fan van warme kleuren? Ga dan voor de koelere kleuren! Combineer wit, zilver, mooie blauwtinten en vaalgroen voor een winters tafereel. Uw gasten zullen het gevoel hebben dat ze in het prachtige, besneeuwde landschap van Scandinavië zitten. In deze landen zijn de traditionele kleuren trouwens erg geliefd. Hout wordt hier gecombineerd met rood en groen.

Glitter and glamour
Bent u van plan om groots uit te pakken met kerst? Dan is deze trend wellicht iets voor uw zaak! Dit jaar kunt u namelijk decoreren met parels en parelmoermateriaal zoals schelpen of edelstenen. Om het geheel wat pit te geven combineert u deze trend het beste met matzwart.   

 

 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties