Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

 

De warme kleuren van de herfst, de prachtige blaadjes die we steeds vaker op de grond zien liggen…het liefst halen we de herfst naar binnen. Met deze gemakkelijke tip kan dat!

Knip de vorm van uw favoriete blad uit op papier. Het is het gemakkelijkst om zelfklevend papier te gebruiken. Plak het uitgeknipte blad zo strak mogelijk op een glazen weckpot.

Met acrylverf en een spons of kwast verft u het potje in de gewenste kleur. U kunt natuurlijk voor een typische herfstkleur kiezen (zoals oranje), maar eigenlijk is alles mogelijk. Laat de verf helemaal drogen en verf de pot daarna, indien nodig, nog een keer. Laat de verf weer helemaal drogen om een mooie strakke lijn te krijgen.

Wanneer de verf goed gedroogd is, kunt u het blad verwijderen. Zo ontstaat er een venster in de vorm van het blad. Plaats een kaarsje in de weckpot en maak het geheel af met een mooi lint. Komt het waxinelichtje niet hoog genoeg? Vul de bodem van de pot dan met koffiebonen. Bijkomende tip: dit verspreidt een heerlijke geur door uw zaak!

Foto’s: Createcraftlove.com 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties