Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

De herfst is dé tijd om te oogsten. Deze maanden komt er allerlei lekkers van het land, zoals bijvoorbeeld hardfruit. De boomgaarden worden weer geoogst, dus zien we veel appels en peren in dit seizoen. De perfecte manier om het begin van de herfst te vieren! Natuurlijk kun je met appels de lekkerste dingen maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere appeltaart die net uit de oven komt of als zoete twist in stamppotjes.

Een knus seizoen
Zodra de blaadjes van de bomen vallen krijgt iedereen zin in deze knusse, warme gerechten en bijbehorende sfeer. Wilt u het beste uit het seizoen halen? Dan verwerkt u het mooiste herfstfruit niet alleen in gerechten, maar ook in uw decoratie!

De ultieme herfstcombinatie: appels en kaarsen
Voor een echte herfstachtige sfeer combineert u appels met kaarsen! Neem bijvoorbeeld een grote doorzichtige vaas die u vult met sierappeltjes. De roodgele kleur van de vrucht past natuurlijk perfect in het herfstpalet. Natuurlijk kunt u gebruik maken van stompkaarsen, maar door te combineren met een rode refill maakt u het geheel helemaal af.


Kaarsen in appels!
Is dit nog iets te gewoontjes voor u? Dan kunt u aan de slag met een appelboor! Maak een gat ter grootte van een waxinelichtje in de appel en plaats deze er vervolgens in. Het resultaat? Vrolijke appelkaarsen die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Op zoek naar wat inspiratie? Anne Floor heeft de mooiste combinaties voor u verzameld: 

 

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties