Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Ik ben dol op de herfst! Prachtig gekleurde blaadjes aan de boom, overal paddenstoelen en een knisperend haardvuur. Wat mij betreft is er geen gezelliger seizoen!

De kaarsjes mogen eindelijk weer aangestoken worden. Nu de avonden langer worden gaat iedereen weer op zoek naar een sfeervol plekje. Zeker na een stevige boswandeling op een mooie, zonnige dag is er niets fijner. Ik heb mijn ultieme herfsttips op een rijtje gezet!

Nog eventjes buiten…

Zo nu en dan is het een mooie herfstdag. De temperatuur is aangenaam en de zon schijnt, terwijl gekleurde blaadjes langzaam naar beneden dwarrelen. Veel mensen grijpen deze kans aan om nog een lekker buiten te zijn. Een boswandeling op een mooie herfstdag kan niet beter worden afgesloten dan op een terras met een warme drank. Zorg ervoor dat uw terras er op deze dagen nog uitnodigend uitziet! Met heaters en dekentjes zorgt u ervoor dat uw gasten lekker warm blijven, terwijl een sfeervolle vlamschaal of firelight ervoor zorgt dat mensen zich verzamelen rondom het vuur.

Een warme trendkleur

Goud is niet meer weg te denken uit het interieur. Dit metaal is al jaren populair. De warme kleur doet denken aan het zachte zonlicht in het najaar en de okergele blaadjes aan de bomen. Een perfecte combinatie dus! Om het najaar te vieren zijn onze theelichtjes in een gouden cup van 11 oktober 2016 tot en met 18 oktober 2016 extra voordelig. Deze theelichtjes stralen nét dat extra beetje warmte uit waar iedereen in het najaar naar op zoek is. Tijdens deze actie heeft u al een zak met 60 gouden theelichten voor €3,69 (in plaats van €5,39).

Voordeelverpakking refills

In de herfst steekt iedereen weer volop kaarsjes aan. Bij Horecakaars hebben we op precies het goede moment een nieuwe refill aan ons assortiment toegevoegd: de voordeelverpakking met maar liefst honderd refills. Ze zijn verkrijgbaar in het paars, rood en transparant en branden 24 uur. Als dat geen sfeervolle avonden worden. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties