Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Natuurlijk weet u als geen anders dat een theelicht een van de meest veelzijdige kaarsen is. Waar staat deze kaars eigenlijk niet goed?

Topkwaliteit voor een lage prijs
De theelichten van Horecakaars voldoen aan alle eisen van horecaondernemers. Van de echte Q-Lights theelichten tot ons huismerk; alle kaarsen zijn van geweldige kwaliteit en worden verkocht tegen een zeer scherpe prijs.

Waarom zijn waxinelichtjes zo populair?
Waxinelichtjes of theelichten zijn populair omdat ze overal passen. Waxinelichthouders zijn in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat u kunt combineren en afwisselen zoveel als u wilt.

Onze varianten
Horecakaars heeft theelichten in drie verschillende varianten. Normaal, special en maxi. Welke kaars het beste bij uw horecazaak past laten we aan u over. Onze normale theelichten hebben een brandduur van zes uur, onze specials branden zo’n acht uur en onze maxi theelichten branden zelfs tien uur. 

De veelzijdigheid van waxinelichtjes
Benieuwd hoe u waxinelichtjes of theelichtjes kunt combineren? Lees dan hier verder. Wij vertellen u alles over de mooiste combinaties en geven u meteen voldoende inspiratie!

waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca

Terrasverwarmer
Wist u dat u ook een eigen terrasverwarmer kunt maken met behulp van theelichtjes? Het is super gemakkelijk en zal uw gasten een behaaglijk gevoel geven, zeker nu het wat frisser kan worden! Lees hier hoe u de terrasverwarmer maakt. 

Geknoeid?
Waxinelichtjes zijn veelzijdig, maar het kan soms lastig zijn om ze uit hun houdertje te halen. Heeft u per ongeluk wat kaarsvet geknoeid? Geen paniek! Met deze tips haalt u het kaarsvet gemakkelijk weer weg. 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties