Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Vaak wordt de populaire dinerkaars op de klassieke manier gebruik: in een kandelaar op het midden van de tafel. Maar bij Horecakaars hebben we een nieuwe trend gespot: dinerkaarsen in een grote emmer. Leuk voor op het strand of op het terras en gemakkelijk te maken!

Dinerkaarsen
Steek verschillende dinerkaarsen bij elkaar in een emmer die gevuld is met zand. U kunt natuurlijk verschillende kleuren met elkaar combineren of kiezen voor één kleur. Bij Horecakaars is wit onze favoriete kleur voor deze emmer vol kaarsen: de witte dinerkaarsen stralen rust uit en zorgen toch voor een warme, intieme sfeer.

Let op met kaarsvet!
Zet de kaarsen schuin voor een speels effect. Mocht u ervoor kiezen om de kaarsen schuin te zetten, zorg er dan wel voor dat het kaarsvet niet buiten de emmer valt.

Maak de sfeer compleet
Om de emmer te vullen, kan naast zand ook gebruik worden gemaakt van wat extra kiezels of schelpen. Zo maakt u de strand-sfeer helemaal compleet!

Staat er veel wind? Zoek beschutting
Omdat de kaarsen vrij staan, is het belangrijk dat de kaarsen niet in de volle wind staan. Op het strand wil dit nog wel eens lastig zijn! Zoek dus een plaatsje vlakbij een verhoging of een windscherm. 

Bekijk hier alle dinerkaarsen van Horecakaars.

Zomer kaarsen horeca Zomer kaarsen horeca
Zomer kaarsen horeca Zomer kaarsen horeca

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties