Draai uw telefoon om de website te bekijken

Nieuws

Waxinelichtjes zijn veelzijdig, gemakkelijk en ontzettend sfeervol. Natuurlijk staan ze los van elkaar al prachtig, maar soms vraagt een dag of avond om net dat extra beetje sfeer! Bij Horecakaars hebben we daar een perfecte oplossing voor: een schaal vol waxinelichtjes.

Theelicht zorgt voor sfeer
Wanneer waxinelichtjes gegroepeerd worden versterken ze elkaar, zo ontstaat er een ongeëvenaarde sfeer. Zeker op druiligere zomerdagen kunt u uw gasten verblijden met de warmte van een sfeervolle zee van theelichtjes.

Waxinelichtjes: de veelzijdige kaars voor de horeca
Wilt u ook zo’n schaal in uw zaak hebben? Dan kunt u deze volledig naar uw eigen smaak samenstellen. Kies zelf uw waxinelichthouders en een leuke schaal…en combineren maar! Voor een extra gezellig effect combineert u de houders met andere, grotere kaarsen. Neem bijvoorbeeld onze stompkaarsen voor wat extra volume! Om het geheel meer kleur te geven en het zomerse gevoel naar binnen te halen kunt u natuurlijk ook wat mooie bloemen of planten op de schaal plaatsen.

Een gastvrij en warm gevoel
Wanneer alle kaarsjes branden, ontstaat er meteen een gastvrij en warm gevoel. Hoe combineert u uw waxinelichtjes? Wij zijn erg benieuwd!

Hier alvast wat inspiratie voor prachtige, vurige schalen:

waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca

 

waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca

 

waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca waxinelicht en theelicht kaars voor de horeca

 

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van onze acties